Informatiebeveiligingsbeleid onder controle

Een van onze ervaren security experts kan onderdeel worden van uw organisatie. Hiermee krijgt u toegang tot alle kennis en ervaring die beschikbaar is bij DPOinControl. Onze security consultant is gespecialiseerd in het ondersteunen van uw organisatie, om zo uw informatiebeveiligingsbeleid onder controle te krijgen.

Waarom een security consultant?

Als u kiest voor een security consultant van DPOinControl kunt u ervan uit gaan dat u altijd één vaste contactpersoon heeft. Deze is naar uw wens tijdelijk of voor langere periode tot uw beschikking en is flexibel in te zetten qua uren en periode. Hierbij wordt gekeken naar uw behoefte en is daarop in te schakelen. Naast dat de security consultant erg flexibel in te zetten is voor uw organisatie. Is de consultant ook altijd tussentijds bereikbaar via mail en telefoon. Dit voor vragen en calamiteiten, want het team geeft altijd ondersteuning bij beveiligingsincidenten.

De voordelen op een rij:

– Flexibel qua uren en periode;
– Sluit aan op uw behoeften op het gebied van informatiebeveiliging;
– Bereikbaar tussentijds voor vragen en calamiteiten;
– Een vast contactpersoon.

Heeft u hulp nodig als het gaat om de informatiebeveiliging in uw organisatie? Wij helpen u graag. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.