Zo werkt DPOinControl

Informatieveiligheid is een continu proces. Samen met een team van specialisten werkt DPOinControl aan de privacy en informatiebeveiliging van uw organisatie. Ons doel is samen met u, de informatiebeveiliging van uw organisatie naar een hoger niveau tillen. Dit doen wij via de volgende stappen: analyse, advies, uitvoering en vervolgens een continue controle.

Maatwerk voor uw organisatie

Elke organisatie is anders en daarom bieden wij maatwerk voor uw organisatie. Wij regelen alles van A tot Z! Kijken goed naar uw situatie en op basis daarvan brengen wij een helder advies uit. De uitvoering kan opgedeeld worden in onze verschillende diensten, dit bestaat uit drie categorie├źn.
1. Gericht op processen (inrichting, advies en opleidingen)
2. Gericht op mens (bewustwording)
3. Gericht op techniek (security scans)

Wilt u dat uw organisatie beschikt over een goed informatieveiligheid beleid? Dan is het van belang dat al deze drie onderdelen kloppen. Zo krijgt u controle over de informatieveiligheid en kunt u dit ook behouden.


Analyse

Analyse

Een uitgebreide analyse die leidt tot een duidelijk advies. De eerste stap is het maken van een analyse. Deze sluit uiteraard aan op uw wensen en behoeften. In de analysefase voeren wij verschillende security scans uit. Dit om te kijken hoe het is met de huidige informatiebeveiliging binnen uw organisatie.


Advies

Advies

De volgende stap is een onafhankelijk advies om de gevonden kwetsbaarheden en bevindingen binnen uw organisatie op te lossen.


Uitvoering

Uitvoering

In de uitvoeringsfase gaan we samen met u kijken hoe wij het advies het beste kunnen implementeren in uw organisatie. Hierbij geven wij professionele ondersteuning, zodat de implementatie goed verloopt.


Controle

Controle

Privacy- en informatiebeveiliging zijn een continu proces. Om deze reden voeren wij altijd een controle uit. We scannen en testen opnieuw de geïmplementeerde maatregelen, om te kijken of het nog aan de verwachtingen voldoet.

Vragen over onze werkwijze?

Neem contact met ons op