Wat is een DPO?

DPO staat voor Data Protection Officer. De DPO is een privacy officer. Hij of zij zorgt ervoor dat in uw organisatie aan de strenge eisen van de AVG wordt voldaan. De DPO kan ook advies geven hoe de AVG werkt en wil voorkomen dat jij de AVG overtreedt. Ook kan hij fungeren als aanspreekpunt voor de Autoriteit Persoonsgegevens. Bijvoorbeeld als er een overleg plaatsvindt tussen uw organisatie en de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gespecialiseerd in privacy en informatiebeveiliging

DPOinControl heeft gespecialiseerde medewerkers op verschillende vakgebieden:
– Informatietechnologie;
– Human resource;
– Bedrijfsprocessen;
– Juridisch.

DPO as a service: wij nemen uw werk uit handen

Deze experts kunnen uw werk uit handen nemen als het gaat om privacy, bewustwording van het personeel, informatiebeveiliging en juridische aspecten. Wanneer de processen eenmaal goed zijn ingericht is het van groot belang om deze periodiek te laten controleren. Dit om het niveau van de privacy en informatiebeveiliging te kunnen waarborgen. Onze experts staan u bij wanneer er calamiteiten zich voordoen. Daarnaast zijn zij altijd beschikbaar voor raad en advies.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat DPOinControl voor uw organisatie kan betekenen of bent u benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.