Maak kennis met DPOinControl

Een team van professionals gespecialiseerd op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. Onze diensten voeren wij uit voor iedere organisatie, groot of klein. Wij helpen u graag bij het oplossen en adviseren van veiligheidsvraagstukken. Wij zijn uw data protection officers, wij zijn DPOinControl.

Maatwerk voor uw organisatie

Wij geloven in het bieden van maatwerk. Samen met u stellen wij graag een informatiebeveiligingsprogramma samen. Dit passend bij de cultuur, normen en waarden van uw organisatie. Wij weten dat iedere organisatie anders is, daarom zijn wij erg flexibel en regelen wij alles van A tot Z. Dit om uw privacy en informatiebeveiligingsbeleid onder controle te krijgen. Dit is een continu proces.

Wij bieden verschillende diensten aan om blijvend ondersteuning te bieden op het gebied van informatiebeveiliging. Security scans, bewustwording programma’s voor personeel en procesdienstverlening.

Uw kennispartner

DPOinControl vindt het belangrijk om een gedegen kennispartner voor u te zijn en u te ondersteunen door praktische zaken op een pragmatische manier aan te pakken. Wij geven u graag advies, zowel gevraagd als ongevraagd en zijn dan ook niet alleen de uitvoerende partij.

Ons team

Onze kernwaarden

Professioneel, flexibel, kwaliteit, kennis en ontzorgen. Dat zijn kernwaarden die DPOinControl typeren. Onze professionals hebben veel kennis op het bied van privacy, informatieveiligheid en security. U kunt een beroep op ons doen om uw informatiebeveiliging en privacy beleid onder controle te krijgen. Ons team van privacyspecialisten staat voor u klaar!

Karianne Verburg

Karianne Verburg

Sales en Recruitment Consultant
Bianca van de Westelaken

Bianca van de Westelaken

Sr. Privacy en IB Consultant

Uw security in goede handen

Betrouwbare werkwijze


Analyse


Advies


Uitvoering


Controle