Bewustwording programma: e-learning

DPOinControl biedt verschillende bewustwording programma’s aan. De e-learning methode is een van deze programma’s. Deze is speciaal ontwikkeld door DPOinControl om als bewustwording programma te fungeren.

E-learning methode: hoe werkt het?

Het programma is opgebouwd uit verschillende modules. Elke module binnen het programma neemt in totaal ongeveer 10 minuten in beslag. Elke module is gevuld met praktijkvoorbeelden en praktische tips. Hiermee leren wij uw medewerkers wat hun rol is binnen de organisatie op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast wordt door deze module duidelijk wat hun verantwoordelijkheden zijn. Na het volgen van de e-learning module zijn uw medewerkers bewuster van het belang van informatiebeveiliging. Zij zullen in het vervolg veiliger werken.

Andere bewustwording programma’s

Naast deze methode bieden wij ook andere bewustwording programma’s aan zoals een phishing simulatie, USB-stick test, klassikale training, mystery guest of spelshow.

Heeft u interesse?

Wilt u graag meer informatie over de module of bent u benieuwd wat DPOinControl voor uw organisatie kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.