Bewustwording programma: klassikale training

Er zijn verschillende manieren om uw medewerkers bewust de maken van de informatiebeveiliging in uw organisatie. Een klassikale training is een programma dat DPOinControl aanbiedt. Het is een effectieve methode om de bewustwording van uw medewerkers te vergroten.

Klassikale training: hoe werkt het?

Getrainde docenten van DPOinControl komen bij u langs. De docenten komen rechtstreeks uit de praktijk en hebben veel ervaring op het gebied van informatiebeveiliging. De docenten kunnen op een inspirerende en educatieve manier uw medewerkers de risico’s leren inschatten. De klassikale trainingen worden naar uw wens gegeven, dit kan op locatie. Zo hoeven uw medewerkers niet te reizen voor deze training.

Verschillende bewustwording programma’s

Naast de klassikale bieden wij ook andere bewustwording programma’s voor uw personeel aan. Bijvoorbeeld een phishing simulatie, USB-stick test, mystery guest, e-learning of spelshow.

Meer informatie?

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden op het gebied van informatiebeveiliging voor u organisatie is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.