Bewustwording programma: spelshow

DPOinControl biedt verschillende bewustwording programma’s op het gebied van informatiebeveiliging. Wanneer u merkt dat er binnen uw organisatie weinig bewustzijn heerst omtrent informatiebeveiliging is het mogelijk om een programma te volgen via DPOinControl. Eén van de programma’s dat wij aanbieden is de spelshow.

Spelshow: hoe werkt het?

Zes medewerkers per keer proberen binnen een half uur uit de escaperoom te ontsnappen. Dit door middel van het uitvoeren van opdrachten. De opdrachten die uitgevoerd moeten worden gaan over de informatiebeveiliging van de organisatie. Het ontsnappen uit de escaperoom is al een hele ervaring. Het is het startschot van het bewustwordingsproces.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over hoe het programma van DPOinControl kan bijdragen aan de bewustwording van uw medewerkers? Wij adviseren u graag, neem vrijblijvend contact op. Naast de spelshow bieden wij ook andere bewustwording programma’s voor uw personeel aan. Zoals een phishing simulatie, USB-stick test, klassikale training, mystery guest of e-learning.